صرافی بایننس (Binance)

 

 

سایت بایننس دات کام (Binance.com) دریچه ورودی به دنیای کریپتوکارنسی از مسیر صرافی متمرکز بایننس است. بایننس و کوین مختص آن، BNB، در دنیای کریپتوکارنسی برای معامله گران و متخصصان این حوزه نامی آشناست. تقریبا تمام تریدرهای ایرانی آرزوی داشتن اکانت وریفای شده در این صرافی معتبر و رنک یک را دارند؛ شاید برای خیلی از کاربران دنیای ارزهای دیجیتال در ایران این سوال مطرح باشد که چرا وقتی افرادی در سراسر جهان امکان داشتن اکانت های رسمی و معتبر در این صرافی را دارند، با این حساب باز هم از سایر صرافی ها استفاده می کنند؟

جایی که وقتی صحبت از حجم معاملات روزانه می شود صرافی بایننس با حجم معاملات بیش از 76 میلیارد دلار در روز، در رتبه اول تمام صرافی های ارز دیجیتال در جهان ایستاده، این حجم از معاملات به دلیل تعداد ارزهای بسیار زیادی است که در این مجموعه ‍‍‍پشتیبانی می شود، یعنی چیزی بیش از 350 رمز ارز که در صرافی بایننس لیست شده است؛ که این تعداد ارز دیجیتال لیست شده باعث می شود بیش از دو هزار جفت ارز در این صرافی در حال معامله باشد.

یکی دیگر از نقاط قوت صرافی بایننس تعداد یوزرهای فعال این صرافی است که چیزی بیش از نود میلیون کاربر در سراسر جهان را شامل می شود. این تعداد در واقع بدون احتساب افرادی است که از دی اپ های متصل به این صرافی استفاده می کنند، مثل دی اپی که در کیف پول سیف پل موجود می باشد و در ادامه توضیحات مربوط به آن به طور کامل ارائه می شود؛ و تا قبل از اجباری شدن احراز هویت برای آن، تعداد زیادی ازکاربران ارزهای دیجیتال در ایران از این امکان کیف پول سیف پل استفاده می کردند. برای درک بهتر حجم زیاد کاربران صرافی بایننس باید در نظر بگیریم که تعداد کاربران فعال این صرافی، بیشتر از جمعیت کل ایران است؛ یعنی چیزی بیش از 90 میلیون کاربر در سراسر جهان صرافی بایننس را به عنوان پلتفرم معاملاتی خود برگزیده اند.

اگر بخواهیم در سطح جهانی بررسی کنیم، از بین بیش از 8 میلیارد جمعیت جهان حدود 320 میلیون نفر در حوزه ارزهای دیجیتال فعال هستند و حالا از میان این تعداد، 90 میلیون نفر صرافی بایننس را برگزیده اند. این به این معنی است که از هر 100 نفر فعال در این حوزه 28 نفر در صرافی بایننس فعالیت می کنند. این عدد را با این شرایط در نظر بگیرید که کاربران زیادی به دلیل قوانین جدید، امکان استفاده از خدمات این صرافی را ندارند؛ از جمله ایران، سوریه، عراق،  ونزوئلا، لبنان، لیبریا، سودان، بلاروس، بوسنی، میانمار، صربستان، مقدونیه، آلبانی، بوسنی، کره شمالی، کوبا، یمن، زیمباوه، ساحل عاج، جمهوری خلق کنگو، و سایر کشورهایی که در سایت بایننس قابل ملاحظه و بررسی می باشند.
ما همان هایی هستیم که همیشه سراغ بهترین ها می رویم و در نتیجه شکی نیست که بایننس یعنی بر اساس آمارهای گزارش شده از وب سایت coinmarketcap.com، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان، انتخاب اول ما باشد. از آنجایی صرافی بایننس اعتبار و در نتیجه اقبال خوبی در بین فعالین حوزه ارز دیجیتال کسب کرده است، که با اینکه دو باری سابقه هک هم داشته است، ولی حساب هک شده کابران را به طور کامل تسویه کرده و همین یعنی نکته ارزشمندی که قابل اتکاست.
صرافی بایننس خدماتی دیگری همچون استیک کوین های POS، استخر ماینینگ (Mining Pool)، فارمینگ پروژه های دیفای (DeFi Pharming) و برگزاری IEO های مختلف نیز دارد.


بنیانگذاران صرافی بایننس

 

 

چانگ پنگ ژائو (Changpeng Zhao) و یی هه (Yi He) صرافی بایننس را در چین تاسیس کردند. با توجه به قوانین سرسختانه پیرامون ارزهای دیجیتال در کشور چین، بنیان‌گذاران Binance خیلی زود مجبور به مهاجرت به ژاپن شدند. مدیر عامل این صرافی چانگ پنگ ژائوی چینی کانادایی است که در دنیای کریپتوکارنسی با نام مستعار CZ شناخته می شود.

سی زی، در سال 1977 در جیانگ سو، یکی از صنعتی ترین مناطق چین، متولد شد. در اواخر دهه 80، خانواده ژائو به ونکوور کانادا مهاجرت کردند. چانگ پنگ نوجوان برای حمایت از خانواده، در مک دونالد توانست جاب بگیرد و شیفت شب هم در یک پمپ بنزین مشغول به کار شد.

CZ در دانشگاه مک گیل (McGill) در مونترال کانادا در رشته علوم کامپیوتر تحصیل کرد و سوابق کارآفرینی و تجربیات جالب و معمولا موفقی در زمینه های متنوع و مختلفی داشت، از جمله اینکه سرپرست تیم تحقیق و توسعه بخش تجارت آینده Bloomberg، بنیانگذار شرکت فیوژن سیستم (Fusion Systems) که در زمینه نوآوری های فناوری های نوین مربوط به فعالیت می کردند و ریاست بخش فناوری کمپانی کیف پول ارز دیجیتال Blockchain.com بوده است. تجربه در اکثر مواقع در نحوه پیشبرد فعالیت های آتی می تواند راه گشا باشد، برای آقای چانگ پنگ هم برای تبدیل کردن بایننس به جایگاه والایی که اکنون دارد کمک زیادی کرده است.
یی هه مدیر ارشد مالی بایننس نیز یکی از بنیانگذاران صرافی OKCoin  در بین سال های 2014 تا 2015 بوده است. خانم یی هه استراتژی کسب و کار، بازاریابی و برندسازی در بایننس را مدیریت می کند. یی نقش به سزایی در تبدیل شدن بایننس به بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان داشت. استراتژی که یی در پیش گرفت، تبدیل بایننس از یک پلتفرم عادی کریپتو ترید در چین، به یک اکوسیستم بلاک چین در سطح جهانی، بود.

یی هه قبل از بایننس، در Yixia Technology، شرکت فناور در زمینه تلفن همراه اپلیکیشن های محبوبی همچون Miaopai،Xiaokaxiu  و Yizhiboرا طراحی و اجرا کرد. یی هه نقشی کلیدی در استراتژی جمع آوری سرمایه داشت که ارزش بایننس را در زمان خودش به 3 میلیارد دلار رساند. یی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین کارآفرینان زن در صنعت بلاک چین شناخته می شود که به ایجاد اعتماد صنعت فناوری مردانه به توانمندی مدیران و رهبران زن کمک کرد.
شش ماه پس از راه‌اندازی بایننس، مجله فوربز برای اولین بار فهرستی از ثروتمندترین افراد در دنیای ارزهای دیجیتال منتشر کرد که در صدر این فهرست چانگ پنگ ژائو با حدود ۲ میلیارد دلار ثروت قرار داشت.  تحصیل در رشته کامپیوتر کمک بسیار زیادی به فعالیت CZ در حوزه بلاک چین و ارزهای دیجیتال کرد. چانگ پنگ به دو زبان چینی و انگلیسی کاملاً مسلط است و همچنین آشنایی نسبی با زبان فرانسه و ژاپنی نیز دارد. فعالیت در حوزه معاملات آتی و بازار سهام نیز به کار حرفه ای پیش روی چانگ پنگ کمک زیادی کرد.
چانگ پنگ پس از اتمام دوران تحصیل خود، فعالیت حرفه ای خود را از شهر توکیو شروع کرد و سپس این فعالیت را در نیویورک ادامه داد. چانگ پنگ به عنوان متخصص نرم افزار در 2001 در ادامه در کمپانی بلومبرگ در نیویورک شغلی پیدا کرد. او مسئول طراحی و توسعه راه حل های نرم افزاری برای معاملات آتی بود. به این صورت که سیستمی برای تطبیق معاملات انجام شده در بازار سهام توکیو ژاپن طراحی کرد و سپس نرم‌افزاری برای انجام معاملات آتی نیویورک کدنویسی کرد.

در 4 سالی که در بلومبرگ مشغول بود، 3 بار توانست با توجه به توانایی که از خود بروز می داد، ترفیع شغلی بگیرد. یعنی در سن 27 سالگی در عرض 2 سال، بیشتر از سه مرتبه به دلیل مدیریت تیم های طراحی در نیوجرسی، لندن و توکیو ارتقا یافت. در پایان دوران حضورش نیز مسئولیت مدیریت تیم ها در مکان های مختلف مثل توکیو، لندن و نیوجرسی را بر عهده داشت و در نهایت در سال 2005 بلومبرگ را ترک کرد. پیشرفت های شغلی پی در پی، اشتیاقی در او بوجود آورد تا اینکه در سال 2005 کسب و کار خود را راه‌اندازی کرد.

سپس در همان سال به چین بازگشت و در شهر شانگهای شرکت Fusion System را که به ایجاد زیرساخت سیستم معاملاتی سریع برای بروکرها می پرداخت، تاسیس کرد. در 2013 سی زی ریاست بخش فناوری کمپانی کیف پول ارز دیجیتال Blockchain.com را بر عهده گرفت. در سال ۲۰۲۰ سی زی بر اساس رتبه بندی بلومبرگ به عنوان یکی از تاثیرگذارترین فرد سال شناخته شد.


تاریخ راه اندازی صرافی بایننس

 

 

 

 

بایننس در جولای 2017 راه اندازی شد و خیلی زود یعنی تنها در عرض کمتر از شش ماه به بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال دنیا تبدیل شد. با ممنوعیت مبادلات ارزهای دیجیتال توسط دولت چین در سپتامبر 2017، سرورها و دفتر مرکزی خود را به ژاپن منتقل کرد.

با مقررات سختگیرانه تر در ژاپن و چین در مارس 2018 بایننس برنامه خود را برای افتتاح یک دفتر در کشور مالت پس از اعمال مقررات سختگیرانه تر در ژاپن و چین اعلام کرد. در آوریل سال 2018، بایننس با دولت برمودا تفاهم نامه همکاری امضا نمود. ماه ها بعد تفاهم نامه ای مشابه با بورس اوراق بهادار مالت به امضا رسید تا بتواند بستر خرید و فروش آلت کوین ها را هر چه بیشتر توسعه دهد.
در همان سال اول تاسیس بایننس در طول ICO حدود 200 میلیون ارز BNB فروخته شد. چانگ پنگ ژائو از تمام تجربیاتی که در طول سال‌ها در تجارت و بازار ارزهای دیجیتال به دست آورده بود برای ایجاد پلتفرم مبادله ارزهای دیجیتال بایننس استفاده کرد. ICO ها و پلتفرم های مبادله ای توسط دولت چین که در سال 2017 ممنوع شد، بایننس را مجبور به نقل مکان به کشوری دیگر کرد که این ممنوعیت را نداشته باشند و جایگاهی ایمن برای ادامه فعالیت مطمئن را به دست آورند. با توجه به اینکه بسیاری از کابران در زمان ممنوعیت در چین مستقر بودند، بسیاری از آنها نیز تصمیم به نقل مکان به ژاپن گرفتند.
کمپانی بایننس در حال حاضر به عنوان یک هولدینگ بزرگ در بازارهای مالی فعالیت می کند. این مجموعه یا به اصطلاح اکوسیستم بایننس از چندین زیر مجموعه تشکیل شده که تمرکز اصلی این بخش ها به بازارهای مالی مخصوصا ارزهای دیجیتال و تکنولوژی های وابسته به این حوزه است.

اکوسیستم بایننس متشکل است از بایننس اکسچنج (Binance Exchange)، لابراتوار بایننس (Labs)، لانچ پد بایننس (Launchpad)، مرکز اطلاعات بایننس (Info)، آکادمی بایننس (Academy)، مرکز پژوهش و توسعه بایننس (Research)، کیف پول نرم افزاری تراست والت (Trust Wallet)، خیریه بایننس (Charity)، NFT و غیره که در ذیل به بررسی این زیر مجموعه ها می پردازیم.


آکادمی بایننس (Binance Academy)

 

 

 

 

مسیر ورود به آکادمی بایننس سایت academy.binance.com است.
آموزش مفاهیم کلیدی برای شروع سفر به دنیای فناوری بلاک چین در آکادمی بایننس که بیش از 280 مقاله آموزشی مختلف برای سه سطح مبتدی، متوسط و حرفه ای دارد از سال ۲۰۱۸ شروع شد. این آموزش ها به 21 زبان مختلف قابل استفاده برای افراد مختلف در سراسر جهان است. آکادمی بایننس بخش های متنوعی برای آموزش دنیای ارز دیجیتال از طریق در اختیار قرار دادن جدیدترین مقالات، کورس های مختلف، روش یادگیری و کسب رمزارز برای ایجاد انگیزه ادامه مسیر و حتی همکاری با افراد یا موسسات آموزشی دیگر دارد.

تقریبا هر سلیقه ای را پوشش می دهد که بهانه ای برای بدون آگاهی به مارکت پر رمز و راز کریپتوکارنسی ورود کردن، باقی نماند. چرا که این شهر فرنگ جذاب و احتمالا پر سود، در عین حال می تواند موجب هیجانی عمل کردن خصوصا در افراد مبتدی و به اصطلاح دیجیتالی، نوب شود، که می تواند سرمایه افراد کم تجربه را به راحتی از چنگ آن ها درآورد و دو دستی به افراد آگاه و متخصص و آموزش دیده تقدیم کند.
واحدهای آموزشی که از صفر تا صد دنیای کریپتوکارنسی را به کاربران آموزش می دهند موضوعاتی از مباحث بیسیک این مارکت، مثل یادگیری مفاهیم بلاک چین، کریپتوکارنسی، غیرمتمرکزسازی، اینترنت نسل سوم و متاورس، معامله گری و ترید و استراتژی سرمایه گذاری، گرفته تا مباحث پیشرفته تری که با گذراندن مباحث بیسیک قابل دسترسی خواهد بود.


یک سری از کورس ها به صورت رایگان و برخی نیز با پرداخت هزینه قابل مشاهده خواهند شد. با گذراندن یک سری از کورس ها نیز به عنوان نتیجه امکان دریافت مدرک NFT Certificate برای دانشجویان وجود دارد.
افراد متخصص در حوزه بلاک چین، این امکان را دارند که در صورت تمایل در ساخت مباحث آموزشی به خصوص ویدیوهای آموزشی مشارکت و با تایید و نشر این ویدیو توکن BNB دریافت کنند.


خیریه بایننس (Binance Charity)

 

 

 

 

مسیر ورود به خیریه بایننس سایت binance.charity است.
خیریه بایننس اولین پلتفرم خیریه از طریق فضای بلاک چین در جهان به حساب می آید. تاسیس این خیریه مبتنی بر بلاک چین عملی مبتکرانه به حساب می آید. هلن های (Helen Hai) رییس این خیریه هدف این چریتی را ایجاد بستری فراگیر برای پیشبرد نوآوری در حمایت های بشر دوستانه عنوان می کند. خیریه بایننس بستری است برای تمام خیرینی که شفافیت در به نتیجه رسیدن این کارهای خیر برایشان اهمیت دارد است.

بایننس چریتی هویت خیرین را مخفی نگه می دارد و مبالغ دریافتی را با نمایش میزان کل پرداخت ها به آدرس های مراکز خیریه و نحوه انتقال آن ها به موسسات معتبر و همچنین نوع مصرفی که داشته است، شفافیت در اجرای این عمل را محقق می سازد. در واقع پلتفرم باننس چریتی بستری فراهم می کند تا پرداخت ها به صورت ناشناس به آدرس والت خیریه ها منتقل و امکان مشاهده گزارش روند پیشروی وجود داشته باشد.
از زمان آغاز به کار این خیریه تاکنون بیش از 710 بیت کوین برای مصارف مختلف خیریه جمع آوری و اهدا شده است. علاقمندان می توانند با انتخاب نوع پروژه جدیدی که در حال جمع آوری کمک برای اجرایی شدن آن است، میزان توکن اهدایی خود را به این پروژه مد نظر اهدا کنند.


لانچ پد بایننس (Binance Launchpad)

 

 

 

 

پروژه لانچ پد بایننس به منظور تامین سرمایه برای پروژهای پر قدرتی که تیم تحلیلی لانچ پد گزینش می کنند، تعریف شد. لانچ پد در مسیر پیشبرد اهداف خود و تامین سرمایه برای پروژه ها، توکن اختصاصی برای این پروژه ها تعریف و به فروش می رساند تا علاقمندان به سرمایه گذای، با بررسی رودمپ این پروژها و احتمال موفق بودن آن ها، با خرید توکن تازه لانچ شده آن ها به پیشبرد این پروژه کمک کنند و این امید را نیز داشته باشند که به مرور توکن خریداری شده ارزش و قیمت بالاتری پیدا کند. این پروژه ها به عنوان ICO در سایت لانچ پد لیست می شوند تا ICO آن ها در تاریخ تعیین شده برگذار شود.
پروژه هایی که در این مسیر قرار می گیرند، این شانس را دارند که در زمان کوتاهی رشد بی نظیری تجربه کنند.
امکان جدیدی که لانچ پد بوجود آورده است، نگهداری یا به اصطلاح استیکینگ BNB است که به ازای هر 20 روز نگهداری این توکن یک بلیط شانس شرکت در قرعه کشی لانچ پد بایننس تعلق پیدا می کند.


لابراتوار بایننس (Binance Lab)

 

 

 

 

مسیر ورود به لابراتوار بایننس سایت labs.binance.com است.
پروژه لابراتوار بایننس به هدف سرمایه گذاری صرافی بایننس در پیاده سازی نوآوری ها در حوزه کریپتوکارنسی، Web3، و بلاکچین ایجاد شد. این پروژه با کمک سرمایه گذاران دیگری از جملهDST Global Partners  و Breyer Capital، صندوقی با اعتبار بیش از ۵۰۰ میلیون دلار بوجود آورده است که از کسب و کارهای استارت آپی خوش آتیه در تمام مراحل از مراحل اولیه تا انتهای توسعه این کسب و کار، حمایت می کند.
سی زی هدف اصلی این صندوق سرمایه گذاری را کشف و حمایت از پروژه هایی عنوان کرده که پتانسیل گسترش Web3 به منظور ارتقای پروژه های NFT، DeFi، متاورس و غیره را داشته باشند.


کوین مارکت کپ (CoinMarketCap)

 

 

 

مسیر ورود به کوین مارکت کپ بایننس سایت coinmarketcap.com است.
سایت کوین مارکت کپ سایت مهمی است که مرجع اطلاعات ارز دیجیتال برای معامله گران این حوزه به حساب می آید. در واقع معامله گران برای بررسی اطلاعات به روز در رابطه با رمزارزها به این سایت مراجعه کرده و در نتیجه این سایت بیشترین ارجاع در حوزه کریپتوکارنسی را دارد.
تغییر مالکیت کوین مارکت کپ در تاریخ فلان صورت گرفت و در واقع با صرافی بایننس ادغام شد. سی زی هدف از این ادغام را بهره بردن از نقاط قوت دو پلتفرم به منظور پپیشرفت و ایجاد شفافیت در این حوزه عنوان کرد.
کوین مارکت کپ پس از واگذاری به بایننس دچار تغییرات ساختاری شد و براندون چز (Brandon Chez)، موسس و مدیرعامل کوین مارکت کپ، از سمت خود کنار رفت و کاریلین چن (Carylyne Chan) مدیرعامل CMC شد.


مرکز پژوهش و توسعه بایننس (Binance Research)

 

 

 

مسیر ورود به مرکز پژوهش و توسعه بایننس سایت Research.binance.com است.
این مرکز که یکی دیگر از پروژه های موفق بایننس بوده است به ارائه نتایج تحقیقات تیم بایننس ریسرچ در غالب تحلیل روند قیمت رمزارز ها در بازار، آپدیت قوانین جدید بنا گذاشته شده در صنعت کریپتوکارنسی و ارائه کد منبع باز پروژه های بااهمیت، می پردازد. هدف بایننس ریسرچ شفافیت در دیتاهای اکوسیستم کریپتوکارنسی است تا اطلاعات و تحلیل های کاربردی و بی طرفانه ای در اختیار سرمایه گذاران این حوزه قرار دهد.


کیف پول نرم افزاری تراست والت (Trust Wallet)

 

 

 

 

مسیر ورود به والت نرم افزاری بایننس سایت trustwallet.com است.
کیف پول نرم افزاری تراست محصول دیجیتالی دیگر بایننس است که قابلیت نگهداری رمزارز با درجه اطمینان خوبی را دارد. این کیف پول پرایوت کی یا کلید خصوصی (Private keys) کاربر را با لایه های امنیتی مختلف محافظت می کند تا دسترسی به موجودی حساب کیف پول به آسانی قابل هک نباشد. با فعال کردن هر لایه امنیتی بر ایمن تر کردن حساب افزوده خواهد شد.
تراست والت که محصول کمپانی بایننس به جهت رفع نیازهای کاربران ایجاد شده است، امکان اتصال به اپلیکیشن های غیر متمرکز (Dapp) و فضای اینترنت نسل سوم (Web3) را محقق می سازد.
تراست والت همچنین با صرافی غیر متمرکز بایننس (Binance DEx) نیز سازگار بوده تا جابجایی تسهیل و امنیت بیشتری بوجود آید.


 کمپانی سیف پل والت (SafePal)

 

 

 

مسیر ورود به کمپانی سیف پل بایننس سایت Safepal.com است.
قطعه پازل دیگر اکوسیستم بایننس نام آشنای کیف پول سیف پل (SafePal Wallet) است. کیف پول سیف پل به عنوان اولین کیف پول سخت افزاری است که توسط بهترین صرافی حال حاضر دنیا بایننس سرمایه گذاری و پشتیبانی شده است.
کیف پول سخت افزاری درجه امنیت دارایی های دیجیتال را به خوبی بالاتر می برد.
ژانویه سال ۲۰۱۸ شروع تاسیس کمپانی سیف پل توسط خانم ورونیکا وانگ (Veronica Wong) بود. در اکتبر ۲۰۱۸ سی زی مدیر عامل بایننس بعد از خواندن طرح اولیه در کمتر از 48 ساعت با سرمایه گذاری در این طرح موافقت کرد و کمپانی نوظهور سیف پل توانست سرمایه‌گذاری استراتژیک کمپانی بایننس را دریافت کند. در می 2019 اولین محصول کمپانی سیف پل (کیف پول سخت افزاری اس وان) SafePal S1 Hardware Wallet روانه بازار شد.

در جون ۲۰۱۹ شبکه بایننس اسمارت چین (BSC) به کیف پول اضافه شد، با این اوصاف امکان نگهداری تمام کوین و توکن های این شبکه در کیف پول سخت افزاری اس وان امکان پذیر شد. در جولای 2019 امکان اتصال از طریق کیف پول سیف پل به صرافی بایننس با قابلیت یکپارچه شدن پروتکل Binance DEX و WalletConnect امکان پذیر شد، با توجه با پارتنر بودن کمپانی بایننس و سیف پل این اتفاق در بهترین حالت ممکن میسر شد.

در دسامبر 2019 ادغام شدن با شرکت  Simplexاتفاق افتاد، این اتفاق برای اولین بار درجهان در میان تمام کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری اتفاق می افتاد. در همین ماه کیف پول سیف پل اس وان تبدیل به پر فروش ترین کیف پول سخت افزاری جهان شده بود و فروش تنها محصول کمپانی سیف پل بیش از تمام محصولات کمپانی لجر و ترزور بود. در می 2020 کیف پول نرم افزاری سیف پل در اپل استور و گوگل پلی رکورد تازه از دانلود و نصب این کیف پول را ثبت کرد و کاربران زیادی در سراسر جهان شروع به استفاده از این اپلیکیشن نمودند.

این اولین بار در جهان بود که تولید کننده کیف پول سخت افزاری، کیف پول نرم افزاری را به طور رایگان در کنار کیف پول سخت افزاری منتشر می کند و این اتفاق بسیار خاص نشان گر قدرت و بی نیازی کمپانی سیف پل از کسب درآمد بود. در جون 2020 کیف پول های کمپانی سیف پل (سخت افزاری و نرم افزاری) پشتیبانی از 18 شبکه بلاکچین و همچنین پشتیبانی از ده هزار توکن را محقق ساخت.

این عدد کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری کمپانی سیف پل را به عنوان رکورد دار پشتیبانی از بیشترین شبکه بلاکچینی و بیشترین تعداد توکن در بین تمام کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری در جهان تبدیل کرد. در همین زمان امکان سوآپ های بین شبکه ای بدون هزینه ی اضافی در شبکه های مختلف نیز در کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری سیف پل پشتیبانی شد. در آگوست 2020 ادغام سیف پل با مینی پروگرم بایننس تریدینگ اتفاق افتاد، که باعث شد زیر ساخت لازم برای آپشن های زیادی در این کیف پول فراهم شود.
در سپتامبر 2020 کیف پولهای سخت افزاری و نرم افزاری سیف پل از تمام شبکه جدید بایننس اسمارت چین (تمام توکن های بر بستر شبکه BEP20) پشتیبانی کردند. در ژانویه ۲۰۲۱ نیز سیف پل توکن اختصاصی خود یعنی SFP را معرفی کرد.


بایننس در منطقه جهانی ابوظبی

 

 

 

 

مجوز سازمان بازار جهانی ابوظبی (ADGM) به کمپانی بایننس این امکان را می دهد که در این منطقه برای تمام دارایی های دیجیتال به طور رسمی فعالیت کند. بازار جهانی ابوظبی، منطقه آزاد اقتصادی بین المللی واقع در پایتخت امارات متحده عربی است. هدف بازار جهانی ابوظبی این است که با مجوزهایی که به کمپانی های کریپتوکارنسی داخلی و خارجی برای فعالیت در این منطقه می دهد، جایگاه خود را به عنوان قطب پیشرو دارایی های دیجیتال تثبیت کند.
ظاهر بن ظاهر (Dhaher bin Dhaher)، مدیر عامل ADGM، مجوز فعالیت در ابوظبی را مستلزم اجرای قوانین آن مبنی بر قوانین ضد دور زدن تحریم ها و ضد پولشویی (AML) عنوان کرد.
در آوریل ۲۰۲۲ با این مجوز بایننس سومین مجوز فعالیت در منطقه خاورمیانه را پس از بحرین و دبی دریافت کرد.


کشورهای تحت محدودیت صرافی بایننس

 

 

 

بر اساس قوانین بین المللی و یا قوانین هر کشوری این امکان وجود دارد که یک سری فعالیت های مالی از طریق برخی روش ها یا مراکز محدود شود؛ خصوصا در دنیای کریپتوکارنسی که دائما در معرض واکنش های متفاوت و سلیقه ای از طرف دولت هاست. بر اساس آخرین قوانین بایننس، کشورهای ایالات متحده، سنگاپور و انتاریو (کانادا) امکان ایجاد اکانت در بایننس را ندارند و همچنین چین، مالزی، ژاپن، بریتانیا و تایلند.

آپشن مبادلات فیوچرز نیز در برخی کشورها بن بوده که برای نظیر کشورهای آلمان، ایتالیا و هلند در دسترس نیستند. در سپتامبر 2019، یک پلتفرم اختصاصی جداگانه برای کاربران ایالات متحده، با برندینگ Binance.US، راه اندازی شد. پس در نهایت احراز هویت در بایننس به حالت اجباری و تنها فعالیت در این صرافی برای کاربران کشورهای تایید شده همراه با احراز هویت امکان پذیر است.

در واقع از تاریخ ۱۹ اکتبر (۲۷ مهر) ۱۴۰۰ ادامه فعالیت تمامی کاربران ملزم به انجام احراز هویت شد و کاربرانی که احراز هویت انجام ندهند، قابلیت انجام هیچ فعالیتی در بایننس نخواهند داشت. بایننس برای اجرای این محدودیت، با کمپانی تحلیل داده‌های بلاک چین سایفرتریس (CypherTrace) همکاری کرده که هدف از این کارمبارزه با پول شویی و تأمین مالی تروریسم عنوان شده است. در حال حاضر اکثر کاربران این پلتفرم از ایالات متحده و ژاپن هستند.
در یک ماه منتهی به 2023 بایننس شرایط به خصوصی دارد و تحت یک سری اتهامات از جمله پولشویی به علت جابجایی مبلغ خیلی بالایی قرار دارد. زمزمه هایی مبنی بر هک شدن این صرافی به میان آمد و حتی قضیه اتهامات اثبات ذخیره Proof of Reserves (PoR) خبرساز شد. حجم به شدت بالای نقدینگی که در بایننس وجود دارد و انتشار این اخبار منفی در کنار هم، طبیعی است که منجر به ریزش وحشتناک بازار کریپتو شود.

در واقع این نشانی از قدرت بایننس است. از طرفی با به وجود آمدن شرایط قانونی شدن رمزارز در بسیاری از کشورها، از جمله در کشورهای سنگاپور، نیجریه، هنگ کنگ، استرالیا و هلند، و حتی نیجریه اعلام کرده است که واحد رسمی پول این کشور ممکن است مشابه السالوادور بیتکوین تعیین شود، اقبال عمومی نسبت به آشنایی با دنیای رمزارزها بیشتر شده و خبر مثبتی به حساب می آید. البته تاکید این نکته هم ضروری است که خیلی از کشورها نیز اسم خود را از طریق مطرح سازی این تغییرات در قوانین مالی بر سر زبان ها می اندازند.


معاملات اهرمی یا مارجین در صرافی بایننس

 

 

 

 

معامله گران می توانند برای معاملات مارجین از بخش بایننس مارجین استفاده کنند، که امکان معامله ارزهای دیجیتال با اهرمی تا 10 برابر را فراهم می کند. این پلتفرم کاربرپسند و یکی از ارزان ترین پلتفرم هایی است که طیف وسیعی از انواع تراکنش ها و مجموعه پیشرفته ای از ابزارهای معاملاتی را برای سرمایه گذاران فراهم می سازد.

نقطه جهش صرافی بایننس در آپدیت های سال 2019 به بعد بود، که امکانات فوق العاده معاملات فیوچرز (Futures)، معاملات مارجین (Margin)، وام دهی (Lending)، استیکینگ (Staking) و استیبل کوین بایننس (BUSD)، به این صرافی اضافه شد.


ایجاد اکانت و ورود به سایت صرافی بایننس

 

 

 

برای رجیستر در این سایت پس از ورود به سایت Binance.com از بخش Register ثبتنام را انجام داده و اکانت خود را می سازیم. و پس از ثبتنام اولیه، در مراحل بعدی از بخش Log In ورود به سایت را می توانیم انجام دهیم.

در صفحه اصلی سایت بخشی که به عنوان پاپ آپ قرار داده شده است، با مشخصه  Binance Desktop Client، می توان نسخه دسکتاپ بایننس را بر روی دسکتاپ کامپیوتر شخصی نیز دانلود کرد و روی سیستم نصب کرد. امکان نصب اپلیکیشن بایننس نیز با توجه به نوع سیستم و گزینش مناسب آن بر روی لپتاپ یا گوشی تلفن همراه به راحتی قابل دانلود است.
ایجاد اکانت و ثبتنام در بایننس از بخش رجیستر به صورت رایگان و با وارد کردن ایمیل و تعیین پسورد مد نظر به راحتی قابل انجام است. روش دیگر به صورت ثبتنام از طریق موبایل است که برای مناطق تحت تحریم این بخش قاعدتا قابل اجرا نمی باشد. و یا در صورت تمایل به بکارگیری بخش ثبتنام از طریق شماره همراه، خرید و بکارگیری یک شماره خارجی مربوط به آی پی کشورهایی که تحت تحریم نباشند.
برای ورود به حساب بایننس در ایران حتما به یک ضد فیلتر نیاز است که آی پی ثابت و مربوط به کشوری باشد که بر اساس قوانین بایننس مجاز به ثبتنام باشد. ثابت بودن آی پی اهمیت زیادی دارد چراکه در صورت قطع و وصل لحظه ای اینترنت احتمال تغییر آی پی به شدت بالا می رود و این قضیه برای اکانت بایننس قطعا خطرآفرین خواهد بود. بهتر است که کشورهای آمریکا، کانادا و آلمان به عنوان آی پی شما انتخاب نشوند.

بعد از ایجاد اکانت یک ایمیل به ایمیل ثبت شده شما ارسال می شود که حاوی یک کد به منظور لاگین کردن و ورود به حساب جدید خواهد بود. با وارد کردن یوزر و پسورد و این کد می توان وارد حساب بایننس افتتاح شده شد.
در ادامه می توان در بخش Security Verification نحوه دریافت کد ورود به بایننس در مراحل بعدی را انتخاب کرد که از طریق اپلیکیشن گوگل (Google Authenticator) این کد دریافت شود و یا از طریق موبایل. در هر مرحله برای ورود و یا هر ترنزکشنی یک کد به ایمیل و یکی از این گزینه ها ارسال می شود که برای تایید صحت اطلاعات و امنیت حساب شما به کار می رود.
به علت تحریم‌های آمریکا، دسترسی کاربران ایرانی به وب سایت صرافی بایننس مسدود شده است. معمولا کاربران ایرانی از سرویس های تغییر آی پی (وی پی ان، پروکسی و غیره) برای دور زدن این محدودیت و بهره مندی از مزایای حساب کاربری در بزرگترین و معروف ترین صرافی دنیا، بایننس، استفاده می‌کنند.
از دیگر مزایای صرافی بایننس می‌توان به دسترسی به طیف وسیعی از توکن ها، حجم معاملات میلیونی روزانه، رابط کاربری فوق العاده، سرعت ترید بالا، برخورداری از مارکت های متنوع و پشتیبانی قوی از کابران خود اشاره کرد. امکان خرید و فروش ارز دیجیتال بر پایه بیت کوین (BTC)، بایننس کوین (BNB)  و سایر آلت کوین‌ها در این صرافی فراهم است. تا به امروز دو گزارش هک از این صرافی منتشر شده است که در هر دو مورد، تیم بایننس تمام خسارت ها را جبران کرده اند.


اتصال به صرافی بایننس بدون نیاز به احراز هویت

 

 

 

با نصب والت سیف پل و بکارگیری این والت که از پروداکت های ارائه شده و سرمایه گذاری شده توسط خود بایننس است، می توان به صرافی بایننس از طریق بکارگیری این پلتفرم متصل شد. اپلیکیشن کیف پول سیف پل را از اپل استور یا گوگل پلی می توان بر روی موبایل خود نصب کرد؛ بعد از نصب با انتخاب Software Wallet برای نسخه نرم افزاری و یا با انتخاب Hardware Wallet برای نصب و لینک کردن نسخه سخت افزاری سیف پل با نسخه نرم افزاری که باید روی سیستم نصب داشته باشید، گزینه مد نظر را انتخاب و کیف پول سیف پل شما آماده استفاده است.

مجموعه ما، مجموعه ایران سیف پل، اولین و تنها نماینده رسمی کیف پول های سخت افزاری در ایران، نماینده رسمی و انحصاری سیف پل در ایران می باشد، که از طریق سایت ما (IranSafePal.com) امکان سفارش کیف پول سخت افزاری به صورت مستقیم و بی واسطه و گارانتی یک ساله به صورت پک پلمپ وجود دارد که پس از ثبت سفارش به صورت رایگان از طریق پیک برای تهران و یا از تیپاکس برای شهرستان قابل ارسال می باشد.

اگر علاقمند به خرید حضوری هستید و امکان مراجعه به دفتر را دارید، این امکان برای دوستان تهرانی وجود دارد که با تعیین وقت و مراجعه حضوری به دفتر واقع در نیاوران مراجعه کنند و این محصول را به صورت حضوری تهیه نمایند.
در صورت نیاز به مشاوره از کارشناسان فنی ما نیز برای آموزش نحوه راه اندازی و یا نصب و بکارگیری این کیف پول، امکان تعیین وقت مشاوره نیز وجود دارد.
پس از نصب و ورود به اپلیکیشن سیف پل، اولین کار تعیین پسورد برای کیف پول دیجیتال شماست. که ترجیحا با سختی بالا انتخاب شود یعنی ترکیب حروف بزرگ و کوچک و عدد و حتی علامت های خاصی مثل علامت دلار، اند و یا مشابه این موارد، به صورت در هم و به هم ریخته! در نهایت با تایید Term of Use گزینه Submit فعال می شود. پس از سابمیت امکان تعیین Pattern به عنوان گرید هم وجود دارد. و با دیدن و فشردن گزینه Start Safepal Journey کیف پول سیف پل شما ایجاد و آماده است تا شما از طریق آن وارد دنیای پر رمز و راز کریپتوکارنسی شوید.

در این مرحله گزینه Create Wallet برای ایجاد کیف پول جدید و یا Import Wallet به منظور فراخوانی کیف پول قبلی شما روی سیستم جدید، قابل گزینش و انتخاب است. در صورتی که کیف پول سیف پل را از قبل بر روی دیوایس دیگری نصب داشتید، و گزینه ایمپورت والت را انتخاب می کنید، روش این ایمپورت نیز قابل انتخاب است که به صورت Mnemonic Phrase و یا  Private Key و یا Keystore و روش آخر نیز Observation Mode قابل اجرا و انتقال بر روی دستگاه جدید شما می باشد.
در صورتی هم که برای اولین بار قصد ایجاد کیف پول را داشته باشیم، با انتخاب  Create Wallet از ما پسورد مد نظر و سپس نام مد نظر برای والت را می گیرد تا در نهایت A New Wallet Is Created ملاحظه شود.
در این مرحله با انتخاب گزینه Back up my phrase و تایید هر سه گزینه در مرحله بعد، دوازده کلمه مربوط به کیف پول ساخته شده ارائه می دهد. این کلمات و ترتیب آنها بسیار حائز اهمیت است، چراکه کلید گاوصندوق والت سیف پل شما به حساب می آید. با گم کردن این عبارات به هر نحوی، محتویات کیف پول شما نیز برای همیشه غیر قابل دسترس خواهد شد.

فراموش نکنیم این عبارات را در اختیار فرد دیگری نیز قرار ندهیم، چرا که امکان ورود به کیف پول ما، برای این فرد فراهم خواهد شد. بعد از تایید اینکه کلمات را یادداشت کرده اید، یک مرحله ورود این کلمات به ترتیبی که داشتند از شما درخواست می شود.
کیف پول های ارز دیجیتال از جمله کیف پول سیف پل، غیر متمرکز هستند. پس محدودیت دسترسی برای کاربران وجود ندارد.
با انتخاب هر رمزارز انتخابی دو گزینه در دسترس کاربر است. گزینه Receive و Send که به ترتیب برای دریافت و ارسال این رمزارز به کار می رود.
و حالا نکته جالب توجه این است که می توان از طریق کیف پول سیف پل به صرافی بایننس متصل شد. با انتخاب گزینه Exchange وارد صرافی بایننس خواهیم شد. که در این صفحه گزینه های معاملات Spot و Futures قابل دسترسی است.

با کلیک روی عکس آدمک می توان Log In انجام داد. با تایید پذیرش Binance Term of Service و سپس انتخاب اینکه به کدام کیف پول سیف پل لینک شود، و ورود پسورد، اکانت بایننس شما بدون نیاز به احراز هویت ایجاد شد. با فعال کردن گزینه Using BNB to pay for fees از 25 درصد تخفیف در فی معاملات می توان بهره مند شد.

با فعال کردن گزینه Google Authenticator نیز می توان امنیت اکانت را به نحوی بالا برد که برای هر ورود به صرافی از شما کد ارائه شده از طریق این اپلیکیشن نیز درخواست خواهد شد. در هر صورت برای حفظ امنیت اکانت بایننس حتما از محیطی با امکان آی پی مجاز ثابت استفاده شود. مدتی است که این امکان برای افرادی که احراز هویت نشده باشند، معاملات در بایننس امکان پذیر نمی باشد. پس راه جایگزین چیست؟
با ما همراه باشید تا امکانات گسترده تری که بایننس و حتی سایر صرافی ها در اختیار کاربران قرار می دهد را در طی سری مقالات بعدی در اختیارتان قرار دهیم و با تمامی این امکانات آشنا شویم. مجموعه ایران سیف پل با افتخار به روزترین و مهمترین اطلاعات مربوط به بازار کریپتوکارنسی را در اختیار باشگاه مشتریان خود قرار می دهد.


صرافی بایننس یو اس Binance.US

 

 

 

کلید ورود به گاوصندوق اختصاصی در صرافی بایننس آمریکایی مسیر binance.us/en است. صرافیBinance.US  در نتیجه تمهیدات و پاسخ به مقررات ایالات متحده که صرافی اصلی بایننس را محدود کرد، راه اندازی شد. در حالی که بایننس مالکیت معنوی Binance.US را دارد، صرافی به طور مستقل توسط موسسه بازرگانی BAM مدیریت می شود. هر دو صرافی به اصطلاح بایننس از لحاظ روش های واریز، برداشت و کارمزد معاملات تفاوت هایی دارند.
پلتفرم ایالات متحده، ارزهای دیجیتال و جفت های معاملاتی کمتری را نسبت به نسخه بایننس جهانی، ارائه می دهد. این صرافی چیزی در حدود بیش از 120 رمزارز، در اختیار کاربران به منظور معامله قرار می دهد، که رقم پایینی در برابر حدود 600 رمز ارزی که در بایننس اصلی فهرست شده است. بعلاوه این پلتفرم در تمامی 50 ایالت آمریکا در دسترس و مجاز به مر اجعه نیست.
بایننس آمریکایی دسترسی به بیش از 120 ارز دیجیتال را فراهم می کند که معادل است با بیش از 60 جفت معاملاتی، از جمله دارایی های دیجیتالی مانند  BTC، ETH، ADA، BCH، BNB، LINK، LTC  و غیره ارائه می دهد. کاربران می توانند در صورت استفاده از توکن بایننس BNB  برای پرداخت، 25 درصد تخفیف دریافت کنند.


بنیانگذاران صرافی بایننس یو اس  Binance.US

 

 

 

صرافی بایننس یو اس در سپتامبر 2019 راه اندازی شد و به طور مستقل توسط BAM Trading Services مدیریت می شود. مدیرعامل این کمپانی برایان شرودر (Brian Shroder)، مدیر اجرایی سابق شرکت Ant Group و Uber Technologies است. شرودر فارغ تحصیل دانشگاه میامی در رشته مدیریت می باشد. دفتر مرکزیBinance.US  در پالو آلتو (Palo Alto)، در کالیفرنیا مستقر است.


ایالت های تحت محدودیت بایننس آمریکا

 

 

 

صرافی بایننس مستقر در ایالات متحده در هاوایی، تگزاس، نیویورک و ورمونت در دسترس نیست. سایر کشورهای غیر مجاز به ثبت اکانت در این صرافی در سایت این پلتفرم قابل مشاهده و در دسترس می باشد.


امکان معاملات اهرمی یا مارجین در Binance.US

 


در صرافی بایننس آمریکایی، کاربران نمی توانند معاملات فیوچرز یا سرمایه گذاری با یک حساب مارجین را تجربه کنند.

 

تیم ایران سیف پل