بازیابی رمزارزهای گمشده و یا توکن هایی که به آدرس و یا شبکه اشتباهی ارسال شده اند

دنیای بلاکچین و ارز های دیجیتال یک صنعت نوپاست و متاسفانه اشتباهات رایجی بین کاربران باعث از دست رفتن سرمایه های بسیار زیادی تاکنون شده است. طی این سه سال که به عنوان اولین و تنها نماینده رسمی کیف پول های سخت افزاری در ایران، مشغول خدمت رسانی به فعالین حوزه ارزهای دیجیتال در کشور بودیم، حجم زیادی از  تماس های دریافتی و مراجعاتی که با کارشناسان فنی مجموعه ایران سیف پل انجام می شد، در خصوص از دست رفتن دارایی دیجیتال کاربران به دلایلی مختلفی بود. اشتباهاتی همچون ارسال ارز به آدرس اشتباه، ارسال ارز در شبکه اشتباه، عدم دسترسی به دارایی از طریق کلمات کلیدی و ... . پس از بررسی های فنی و هماهنگی با بخش فنی کمپانی سیف پل در اسفند ماه 1400 بخش ویژه ایی در مجموعه ایران سیف پل، با حضور مجرب ترین  کارشناسان متخصص حوزه های امنیت، رمزنگاری و ارزهای دیجیتال در ایران با همکاری تیم فنی و پشتیبانی کمپانی سیف پل جهت بازگردانی دارایی هایی از دسته رفته کاربران راه اندازی شد.

این مجموعه با عملکرد درخشان خود در این مدت توانسته بیش از 600 مورد از سرمایه از دست رفته کاربران را با موفقیت احیاء کند.

برای ارتباط تلفنی مستقیم با تیم پشتیبانی ایران سیف پل کلیک کنید 09102143220

بازگردانی ارز دیجیتال

بازار جذاب رمزارزها زیرساخت هایی دارد که سرمایه گذاری برای ایرانیانی که تمایل به استفاده از این حوزه در سطح جهانی دارند را تسهیل و امکان پذیر کرده است. از طرفی باید مدنظر داشت که این مارکت به همان اندازه که می تواند سوددهی بالایی داشته باشد، می تواند ریسکی و خطرناک نیز باشد. در قدم اول به منظور خرید ارز دیجیتال، به یک کیف پول دیجیتالی نرم افزاری یا سخت افزاری نیاز هست تا این ارزهای خریداری شده در این کیف پول به صورت امن نگهداری شود.

با توجه به مجازی بودن رمزارزها، امکان نگهداری آن ها در یک والت فیزیکی وجود ندارد، بنابراین استفاده از یک والت دیجیتالی مناسب برای نگهداری ارزهای دیجیتال امری مهم به حساب می آید. ایران سیف پل به عنوان اولین و تنها نماینده رسمی کیف پول سخت افزاری S1 سیف پل در ایران این امکان مهم را برای شما ایجاد می کند که از دارایی های ارزشمند خود به صورت کاملا ایمن محافظت کنید چرا که این کیف پول به منزله امضای شما برای تایید تراکنش عمل میکند.

در بعضی از مواقع، متأسفانه هیچ راهی برای بازگشت ارزی که به آدرس اشتباه ارسال شده است وجود ندارد.

بهتر است قبل از انجام تراکنش، نسبت به این موضوع کاملاً آگاه باشید و خیلی دقیق مشخصات تراکنش را بررسی کنید. حتما قبل از تائید تراکنش آدرس و شبکه انتقال را دوباره چک کنید. بطور معمول چهار حرف اول و چهار حرف آخر را بعد از کپی پیست کردن چک می کنیم. مواردی هم دیده شده که هکر ها آدرس ولت خود را در کلیپ بورد گوشی و با سیستم شما ذخیره می کنند و شما بعد از کپی و پیست کردن آدرس ولت، آدرس ولت هکر را پیست می کنید.

بهترین روش برای انتقال ارز از طریق اسکن کردن آدرس ولت می باشد.

لازم به ذکر است که از تایپ کردن آدرس ولت جدا خودداری کنید.

 

اشتباهات رایج در انتقال ارز دیجیتال

 

اشتباهات رایج در انتقال ارز دیجیتال

در حین انتقال رمزارز به حساب صرافی، با هوشیاری و وسواس شبکه صحیح را انتخاب ‌کنید. از جمله اشتباهات رایج به طور مثال بایننس اسمارت چین (BEP-20) یا (BEP-2) با اتریوم (ERC-20) اشتباه گرفته می شود و در نتیجه کوین یا توکن‌ها به بلاک چین اشتباهی ارسال می شوند. برای برخی توکن‌ها چند شبکه‌ی انتقال وجود دارد، حتی تریدرهای باتجربه نیز گاهی در انتخاب بلاک چین انتقالی درست گیج می‌شوند.

همه واقفیم که باید همان شبکه‌ای را برای تراکنش انتخاب کنیم که فرستنده‌ و یا گیرنده آن ارز انتخاب کرده یا بناست انتخاب کند. یا به عبارتی، شبکه بلاکچین ارسال کننده و گیرنده باید همسان باشد. انتخاب شبکه گاها به استاندارد توکن هم بستگی دارد مثلا استاندارد ERC-20 است یا BEP-20 یا BEP-2؟

چنانچه رمزارزهایتان را به بلاک چین اشتباه ارسال کرده باشید، اولین مرحله دانستن نوع کیف پولی است که به آن نقل و انتقال داشتید. چنانچه به کلید خصوصی یا عبارت بازیابیِ خود دسترسی دارید، کیف پولتان غیرمتمرکز (non-custodial) است؛ و در صورتی که دسترسی ندارید، کیف پول از نوع متمرکز (custodial) است.

از آنجایی که در دنیای ارزهای دیجیتال مدام با موارد حساسی مواجه می شویم که به یکدیگر شباهت دارند که گاها فقط با یک اشتباه کوچک مثل وارد کردن یک عدد و یا کلیک اشتباه این امکان وجود دارد که دارایی ها به جای اشتباهی منتقل شوند، احتمال از دست رفتن دارایی های افراد بالاست.

باید بدانید عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی  (Mnemonic phrase) کیف پول شما به عنوان سند دارایی دیجیتال شما محسوب می شود، و دارنده عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی  (Mnemonic phrase) مالک آن دارایی شناخته می شود و شما باید پس از راه اندازی کیف پول سخت افزاری سیف پل خود، آنها را در برگه های موجود در باکس کیف پول سخت افزاری سیف پل خود یادداشت و در محل امن نگهداری نمائید و در حفظ و نگهداری این عبارات نهایت تلاش خود را به خرج دهید.

بعد از باز کردن دو برچسب امنیتی جعبه کیف پول سخت افزاری اس 1 سیف پل دو برگه ثبت کلمات کلیدی را مشاهده می کنید، که روی این برگه ها از یک تا 24 شماره گذاری شده و شما می توانید کلمات کلیدی خود را بر روی این برگه ثبت نمایید این کلمات میتوانند در فرمت 12 کلمه ایی، 18 کلمه ایی و 24 کلمه ایی انتخاب شوند که کارشناسان فنی ما در مجموعه ایران سیف پل تاکید می کنند از فرمت 24 کلمه ایی استفاده شود.

در نوشتن کلمات دقت شود تا تمامی حروف و کلمات برای شما خوانا و مشخص باشند، بعد از پرکردن هر دو فرم آنها را درون پاکتی در بسته قرار و در محل امنی نگهداری کنید و بدانید در صورت گم شدن، خراب شدن، دزدیده شدن و یا هر اتفاق دیگه ایی که باعث بشه به کیف پول سخت افزاری سیف پل خودتون دسترسی نداشته باشید.

تنها راه دسترسی به داراییتون، ریکاوری و بازیابی کیف پول سخت افزاری  و با حتی نرم افزاریتون، توسط عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی  (Mnemonic phrase) است به هیچ عنوان از روی برگه های ثبت کلمات کلیدی عکس نگیرید، آنها را در فضای دیجیتال ذخیره نکنید و در اختیار کسی قرار ندهی.به همین دلیل کمپانی سیف پل برای تاکید این موارد روی دو برگه ثبت عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی  (Mnemonic phrase) داخل جعبه کیف پول سخت افزاری سیف پل ذکره کرده :

IMPORTANT :
1. Keep this card in a secure location. Once this card is lost, the asset will be gone as well
2. Do not take photo of this card nor show it to anybody
3. In case of device damage or lost, recover your asset on a newdevice with the seed

عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی  (Mnemonic phrase) چیست؟

عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی  (Mnemonic phrase) ؛ لیستی از ۱۲، ۱۸ یا ۲۴ کلمه است که تمام اطلاعات مورد نیاز برای بازیابی کیف پول شما را ذخیره می‌کند، درست، خوانا و صحیح نوشتن و حفظ امنیت عبارت بازیابی مهمترین وظیفه شما در استفاده از کیف پول سخت افزاری سیف پل است. دلیل تاکید چندین و چند باره ما برای حفظ و نگهداری صحیح این عبارات، مشاهده موارد پر تعدادی از کاربرانی است که به اندازه کافی از عبارت بازیابی خود محافظت نکرده اند و تمام دارایی‌های ارز دیجیتال خود را از دست داده اند.

در چه شرایطی می توان از عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی  (Mnemonic phrase) استفاده کرد

 

در چه شرایطی می توان از عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی (Mnemonic phrase) استفاده کرد؟

در صورت   نیاز به بازیابی کیف پول سخت افزاری سیف پل بدلیل از بین رفتن، سرقت یا خراب شدن کیف پول سخت افزاری، باید از عبارت بازیابی یا همان (Mnemonic phrase) استفاده کنید تا مجدداً به دارایی‌های خود دسترسی پیدا کنید.

اما قبل از هر توضیحی باید بدانید که دارایی ارز دیجیتال شما از نظر تکنیکال در کیف پول سخت افزاری شما ذخیره نشده .بلکه اطلاعات مربوط به هر ارز دیجیتال در شبکه بلاک چین (blockchain) ذخیره می‌شود. ترتیب کلماتی که نوشتید (Mnemonic phrase) کلیدی است که به شما امکان دسترسی دارایی رمز ارزیتان را می‌دهد.

عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی (Mnemonic phrase) شما از یک لیست استاندارد با ۲۰۴۲ کلمه با استاندارد  BIP39 آمده است. که تمام کیف پولهای معتبر نیز بر اساس این استاندارد عمل می کنند وتمام کیف پولهای کمپانی سیف پل نیز از این استاندارد پشتیبانی می کنند، این بدان معنی است که شما می‌توانید دارایی دیجیتال خود را بر روی هر کیف پول سیف پل  بازیابی کنید.

باید این نکته را در نظر بگیرید که کیف پول‌های نرم افزاری بسیار آسیب پذیرتر از کیف پول های سخت افزاری هستند؛ زیرا عبارت بازیابی در رایانه، شبکه و یا بر روی سرور متصل به اینترنت ذخیره می شود.

در کیف پول سخت افزاری سیف پل عبارت بازیابی، کلید خصوصی یا private key با پیشرفته ترین حالت رمزنگاری شده بر روی تراشه سخت افزاری کیف پول سخت افزاری سیف پل ذخیره می شود، نکته بسیار قابل توجه حساسیت کمپانی سیف پل به امنیت است، تراشه کیف پول سخت افزاری سیف پل دارای قابلیت خود تخریبی است که این تکنولوژی پیشرفته ترین سیستم امنیتی کیف پولهای جهان است.

در صورتی که زمانی تکنولوژی به جایگاهی برسد که امکان بازگشایی و بازیابی کلید خصوصی یا private key از روی تراشه سخت افزاری فراهم شود و تمام کیف پولهای سخت افزاری جهان هک شوند، تراشه های کیف پولهای سخت افزاری سیف پل با هرگونه احتمال دسترسی فیزیکی غیر مجاز نسبت به پاک کردن اطلاعات درون خود اقدام می کنند که این امر باعث می شود تا دارایی دیجیتالی شما امن و ایمن باشد.

مهمترین قانون  برای حفظ دارایی که در مورد تمام کیف پولهای نرم افزاری و سخت افزاری ارزهای دیجیتال مصداق دارد این است که هرگز عبارت بازیابی خود را در  سیستمهای دیجیتالی مخصوصا دستگاه هایی که به اینترنت متصل هستند نگهداری نکنید. همان طور که قبلا ذکر شد هرگز از عبارت بازیابی خود عکس نگیرید، هرگز آن را در فضای ذخیره سازی ابری و ایمیل ذخیره نکنید و هرگز عبارت را به هیچ شکل در شبکه های اجتماعی بارگذاری نکنید.

نگهداری امن رمز ارز در کیف پول سخت افزاری

 

امن ترین روش برای حفظ عبارت بازیابی کیف پول سخت افزاری

کمپانی سیف پل برای حفظ و نگهداری کلمات کلیدی، به شکلی امن و محفوظ از ابزاری به نام سایفر (SafePal Cypher Seed Board) رو نمایی کرد، سایفر امن ترین راه برای حفظ و نگهداری کلمات کلیدی است و ما کارشناسان فنی مجموعه ایران سیف پل به کسانیکه دارای بیش از هزار دلار در کیف پول ذخیره می کنند توصیه می کنند تا از سایفر (SafePal Cypher Seed Board) برای نگهداری عبارات بازیابی خود استفاده کنند، مجموعه ایران سیف پل به عنوان اولین و تنها نماینده رسمی سیف پل در ایران، آموزشهای جامعی در خصوص سایفر سیف پل (SafePal Cypher Seed Board) تهیه کرده که می توانید از لینک های زیر به آنها دسترسی داشته باشید

چرا کیف پول ارز دیجیتال ما غیر قابل دسترسی می شود و دارایی دیجیتال ما از بین می رود ؟

ما در بخش فنی مجموعه ایران سیف پل به طور معمول شاهد تماس  افراد زیادی هستیم که به دلیل از دست دادن کیف پول به هر دلیلی (گم شدن،سرقت،فراموشی و . . . ) و ذخیره نکردن عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی (Mnemonic phrase)، سرمایه خودشون رو از دست داده اند و دچار ضرر شده اند، ما در آموزشهای متعددی که در این سالها تهیه کرده ایم راهکارهای حفظ و نگهداری ایمن ارزهای دیجیتال را به شکل های مختلف آموزش داده ایم که میتوانید این اطلاعات را در پلتفرمهای آپارات، یوتوب، تلگرام و بخش آموزش و مقالات سایت ایران سیف پل مشاهده کنید.

کیف پول ارز دیجیتال به شکلی طراحی شده که با شبکه ها و یا بلاک چین های مختلف در تعامل است و می توان با استفاده از این روش دارایی دیجیتال و ارزهای خود را به راحتی انتقال داد ( کیف پول سخت افزاری سیف پل، بیش از 48 شبکه بلاکچین رو ساپورت میکنه که این تعداد بیشترین تعداد شبکه پشتیبانی شده در بین تمامی کیف پول های سخت افزاری جهان است) درکیف پول ارز دیجیتال سیف پل کاربران می توانند به راحتی همه ارزهای دیجیتال خود را به تفکیک مشاهده و تحت کنترل داشته باشد و سابقه تمام تراکنش های هر رمزارز را به صورت جداگانه مشاهده و بررسی کنند.

رابط کاربری ساده کیف پولهای سخت افزاری سیف پل باعث شده تا کاربران بتوانند با سرعت  و دقت بالا از وضعیت دارای خود در لحظه اطلاع پیدا کنند و به سادگی بتوانند نسبت به ارسال و دریافت ارزهای مختلف در شبکه های مختلف اقدام کنند.

کیف پولهای سخت افزاری، نرم افزاری و تحت وب سیف پل مثل تمام کیف پولهای ارز دیجیتال دیگر، از دو کد خصوصی و عمومی کلید خصوصی (Private Key) و کلید عمومی (Public Key) تشکیل شده اند که به کاربر این امکان را میدهد تا با بکارگیری آنها به ارزهای دیجیتال مختلفی در شبکه های گوناگون دسترسی داشته باشند؛ و انواع معاملات بر بستر کریپتو و بلاکچین مثل انتقال ارزها،  انتقال این ارزها به والت، صرافی ها و یا بلعکس را انجام دهند. در واقع، کدهای خصوصی شبیه به رمز کارت بانکی بوده و کدهای عمومی به شماره حساب بانکی شباهت دارد.

دنیای کریپتوکارنسی‌ها و خرید و فروش ارزدیجیتال می‌تواند پیچیده باشد به خصوص اگر کاملاً با آن آشنا نباشید. یکی از اشتباهات رایج بین فعالان این بازار، انجام تراکنش اشتباه ارز دیجیتال است. ارسال ارز به یک آدرس اشتباه برای فردی ناشناس یا ارسال ارز به آدرس یک ارز دیگر در شبکه‌ای متفاوت، از اشتباهات رایج کاربران هنگام انتقال ارز است.

در صورت بروز هر کدام از مشکلات زیر و درخواست بازیابی ارز  دیجیتال مفقود شده خود، با ما تماس بگیرید

شبکه های بلاکچینی مورد استفاده در کیف پول ها

 

استانداردها و شبکه های بلاکچینی مورد استفاده در کیف پول ها

در دنیای ارزهای دیجیتال استانداردها و یا شبکه های بلاکچینی مختلفی وجود دارد که در صورت پشتیبانی کیف پول نرم افزاری و یا سخت افزاریتون و یا حتی کیف پول تحت وب خود میتوانید از ارسال، دریافت و یا نگهداری ارزهای خود در این شبکه ها استفاده کنید، کیف پول سخت افزاری سیف پل S1  قابلیت پشتیبانی بیش از 48 شبکه بلاکچینی را داراست که از این حیث با اختلاف در صدر تمام کیف پولهای سخت افزاری جهان قرار دارد.

بازیابی کیف پول سیف پل

 

بازیابی کیف پول سیف پل

عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی (Mnemonic phrase) کلماتی هست که اطلاعات لازم برای بازیابی حساب را در خود دارند . تولید عبارت بازیابی به عهده کیف پول سیف پل هست که در مسیر ایجاد کیف پول جدید این عبارات را تولید و برای ثبت و ذخیره سازی در اختیار شما قرار می دهد، استفاده از عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی (Mnemonic phrase) برای برای بازیابی کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری مورد استفاده قرار می گیرد .
وقتی کیف پول سیف پل را نصب کنیم، عبارت 12 یا 16 تا 24 کلمه ای نمایش داده می شود که توصیه واحد فنی ایران سیف پل انتخاب 24 کلمه هست. بعد از این هر زمانی کیف پول سخت افزاری و یا نرم افزاری شما گم شد و یا از دسترس خارج شد می توانید با این کلمات دارایی خود را در هر کدام از کیف پولهای موجود در بازار ریکاوری کرد.

بیشترین اشتباه هنگام ارسال ارز

 

بیشترین اشتباه هنگام ارسال ارز

انتخاب اشتباه شبکه انتقال ارز دیجیتال، یکی از اشتباه های خیلی رایج کاربران هنگام ارسال ارزهای دیجیتال است. بیشترین مورد اتفاق افتاده انتقال بین شبکه های، BEP20 با BEP2 و ERC20 , TRC20 معمولا با هم دیگر اشتباه گرفته می شوند. از زمان ظهور فناوری بلاک چین فقط به خاطر خطاهای ساده انسانی بسیاری از ارزها که شامل ده ها میلیارد دلار ارز دیجیتال می شود، از دست رفته است.

بازیابی ارز دیجیتال به کمک تیم ایران سیف پل

بازیابی به کمک تیم ایران سیف پل

بر اساس آمار کوین تلگراف متاسفانه بیش از 90 درصد  از کاربرانی که این روش و اشتباه و خطای انسانی دارایی خود را از دست دادند، هیچ وقت به دارایی خود دست پیدا نمی کنند و برای همیشه ارز دیجیتال و دارایی دیجیتالی خود (کوین و یا توکن) را برای همیشه از دست می دهند،بعد از ارسال ارز در شبکه های اشتباه گم کردن عبارات بازیابی یا همان کلمات کلیدی (Mnemonic phrase) در رده دوم بیشترین دلیل از دست دادن دارایی دیجیتال (ارز و یا توکن) است.

بسیاری از کاربران نیز بعد از ریکاوری کیف پول سخت افزاری و یا نرم افزاری خود با موجودی صفر مواجه می شوند که این مورد نیز یکی از مواردی است که حجم زیادی از مراجعات حضوری و یا تلفنی در بخش بازیابی دارایی دیجیتال مجموعه ایران سیف پل با آن روبروست. 

با توجه به هوشمند بودن نرم افزار کیف پول سیف پل، اگر آدرس شبکه‌ای اشتباه برای یک ارز وارد شود، کیف پول معمولا آن را تشخیص داده و اجازه انجام تراکنشرا به شما نمی‌دهد. اما در بلا‌ک‌چین هایی نیز این چنین نیست به عنوان مثال : اسمارت چین (BEP-20) ، (BEP-2)  و بلاک‌چین اتریوم (ERC-20) چون فرمت های مشابهی دارند، کیف پول اشتباه بودن آدرس را تشخیص نداده و تراکنش انجام می‌شود. با وجود تأیید تراکنش، ارز مد نظر هرگز به مقصد نخواهد رسید.

تقریباً کیف پول سیف پل و صرافی هایی که می‌توان با استفاده از آنها بیت کوین ارسال یا دریافت کرد، تفاوت آدرس ارزهای دیجیتال مختلف را می‌شناسند و اگر مثلاً هنگام ارسال بیت کوین، اگر به‌جای آدرس بیت کوین، آدرس شبکه ترون وارد شود، کیف پول سیف پل یا صرافی تشخیص داده و اعلام می‌کند که آدرس وارد شده نامعتبر است، اما چون قالب اصلی آدرس های بیت کوین با آدرس های بیت کوین کش و تمام فورک های خود بیت کوین مشابه است، اگر کاربری آدرس بیت کوین کش یا یکی از فورکهای بیت کوین را به جای آدرس بیت کوین وارد کند، عملیات انتقال تأیید می‌شود.

ما در مجموعه ایران سیف پل همیشه به دنبال پاسخی به نیازهای کاربران خود بودیم و پس از هماهنگی های بسیار برای اولین بار در ایران با هماهنگی و کمک مستقیم تیم فنی کمپانی سیف پل واحد بازیابی و برگشت دارایی ارزهای گم شده در مجموعه ایران سیف پل استارت خورد و در حال حاضر مشغول به فعالیت می باشد، این بخش که با استقبال بیش از تصور ما روبرو شد توانست در مدت زمان نزدیک به یکسال فعالیت خود تعداد بسیار قابل توجهی از رمز ارزهای گمشده و از دست رفته را به صاحبانش برگرداند، این بخش از مجموعه ایران سیف پل در یکسال فعالیت خود به پر تردد ترین و میتوان گفت شلوغ ترین بخش مجموعه تبدیل شد.

باید این نکته را در نظر بگیرید که اگر رمزارزی به اشتباه به آدرس قرارداد هوشمند ارسال شود، به عنوان توکن سوزانده شده شناخته می‌شود. در بعضی از مواقع، متأسفانه هیچ راهی برای بازگشت ارزی که به آدرس اشتباه ارسال شده است وجود ندارد. بهتر است قبل از انجام تراکنش، نسبت به این موضوع کاملاً آگاه باشید و خیلی دقیق مشخصات تراکنش را بررسی کنید.

حتما هر بار موقع ارسال ارز، آدرس مقصد را با گیرنده، شبکه و بلاکچین هر دو آدرس گیرنده و فرستنده را بررسی کنید. حتی آدرس‌های قدیمی که تا به حال چندین بار به آن ارز ارسال کرده‌اید.

بسیاری از اشتباهات و یا مشکلات ارزهای دیجیتال قابل حل

خبر خوب اینکه بسیاری از اشتباهات و یا مشکلات ارزهای دیجیتال قابل حل است.

تیم فنی ایران سیف پل با تجربه بیش از سه سال در زمینه ارائه خدمات کیف پول سخت افزاری از نزدیک با بسیاری از این سبک تماس ها و تقاضاها روبرو بوده و با توجه به خط مشی ما در این سالها  که ارائه نوین ترین و جدید ترین راهکارهای مورد نیاز کاربران این حوزه بوده، همچنین امنیت حوزه رمزارزها اولویت ما بوده وهست؛ ضرورت ارائه خدمات نوینی در زمینه بازیابی ارز دیجیتال و بازیابی ارزهای گم شده کاملا احساس می شود.

در صورتی که مشکلات این چنینی در دنیای ارزهای دیجیتال حتی تا چند سال گذشته داشته اید می توانید شانس خود را برای بازیابی دارایی خودتان امتحان کنید. فقط کافیست با ما تماس بگیرید.

برای ارتباط بهتر و نتیجه بخشی سریعتر لطفا موارد مورد نظر را در نظر بگیرید:

  • موارد ذیل را فقط بصورت متن، با ذکر جزئیات لازم در یک پیام متنی به شماره واتساپ 09102143220 بصورت دقیق و شفاف اعلام کنید (از ویس و پیام های کوتاه و پر تعداد جدا پرهیز کنید)
  • تمام جزئیات فنی عمومی لازم را با ذکر توضیحات پیوست کنید.آدرس دقیق گیرنده و فرستنده بصورت متن و عکس، نوع بلاکچین گیرنده و فرستنده، ادرس هش، تراکنش بصورت دقیق، کیف پول استفاده شده و زمان تراکنش و …..
  • اعلام مشخصات فردی به همراه شماره تماس در دسترس برای ارتباط کارشناسان فنی با شما
  • ارسال عکس کارت گارانتی ایران سیف پل خود لازم به ذکر است، برای مشتریان و دارندگان کارت گارانتی ایران سیف پل شرایط و امکانات ویژه ایی در نظر گرفته می شود.در صورتی که از مشتریان ایران سیف پل نیستید این موضوع رو در پیام خود درج کنید.

در صورت نياز براى بازگشت ارز ديجيتال گم شده با ما تماس بگيريد.

  • مشکلات کاربران در صرافی ها :
  • مسدود شدن حساب کاربری بایننس
  • مسدود شدن حساب کاربری کوینکس
  • مسدود شدن حساب کاربری کوین تایگر
  • مسدود شدن حساب کاربری کوکوین
  • مسدود شدن حساب کاربری هات بیت
  • ارسال ارز یا توکن در شبکه اشتباه:
  • ارسال اشتباه از شبکه ترون به شبکه اتریوم
  • ارسال اشتباه از شبکه بایننس اسمارت چین به شبکه اتریوم
  • ارسال اشتباه از شبکه بایننس اسمارت چین به شبکه ترون
  • ارسال اشتباه از شبکه ترون به شبکه سولانا
  • ارسال اشتباه ارز یا توکن در شبکه اشتباه از صرافی به کیف پول
  • عدم نمایش موجودی یا فریز شدن حساب کاربری صرافی
  • گم کردن اطلاعات حساب از جمله ورود دو مرحله ای یا پس ورد ترید
  • حل مشکلات کیف پول:
  • حل مشکل انتقال به آدرس اشتباه در کیف پول:
  • سیف پل
  • تراست والت
  • کوینومی
  • اتومیک والت
  • متامسک
  • نانو لجر اس و ایکس
  • مشکلات کاربران با کیف پول ها :
  • عدم نمایش ارز یا توکن بر بستر های مختلف در کیف پول های سخت افزاری و یا نرم افزاری سیف پل
  • عدم نمایش ارز یا توکن بر بستر های مختلف در کیف پول
  • عدم ارسال ارز یا توکن از کیف پول سخت افزاری یا نرم افزاری
  • گم کردن کلمه عبور یا پسورد یا پین کد در کیف پول های سیف پل، متاماسک, سولفلیر, تراست والت, کوینومی, الکتروم, اتمیک و...
  • عدم بازیابی کیف پول با داشتن عبارات ریکاوری یا بازیابی
  • گم شدن یا مخدوش شدن یا بد خط بودن 2 تا 5 کلمات بازیابی
  • فراموشی پسورد یا کلمه عبور کیف پول های قدیمی بیتکوین
  • بلاک شدن در کیف پول های تحت وب همچون بلاکچین یا Btc.com
  • مشکلات مربوط به کیف پول
  • بازیابی نشدن کیف پول تراست والت
  • بازیابی کیف پول  ViaBtc
  • ریکاوری و بازیابی کیف پول لجر نانو اس
  • ریکاوری کیف پول لجر نانو ایکس
  • ریکاوری کیف پول های سخت افزاری نسل قدیمی تر تا سال 2022

 

1) رمزارز گمشده چیست؟

به دارایی های دیجیتالی که طی یک تراکنش به آدرس اشتباه و یا بر روی شبکه انتقال اشتباه، سهوا ارسال می شوند رمزارز گمشده و یا ازدست رفته می گویند. علاوه بر این به دارایی های دیجیتالی که دسترسی به آنها به هر دلیلی (فراموش کردن، گم شدن، هک شدن، ... عبارات بازیابی) ممکن نباشد، دارایی دیجیتال ازدست رفته می گویند.

2) آیا رمزارزهای گمشده قابل بازیابی هستند؟

بله. در بسیاری از موارد می توان سرمایه ازدست رفته را بازگردانی کرد. برای اطلاعات بیشتر با تیم پشتیبانی ایران سیف پل تماس بگیرید.

3) رایج ترین اشتباه در بین کاربران برای از دست رفتن سرمایه چیست؟

بی دقتی. رایج ترین اشتباهاتی که کاربران کریپتو میکنند شامل موارد زیر می باشد:
ارسال رمزارز به آدرس اشتباه
ارسال رمزارز بر روی شبکه اشتباه
عدم دسترسی به عبارات بازیابی

موارد بسیار دیگری از جمله هک شدن نیز برای از دست رفتن دارایی های کریپتویی وجود دارد.

4) چگونه ارزهای ازدسته رفته ام را برگردانم؟

برگرداندن ارزهای از دست رفته یا گمشده گاها کاری بسیار دشوار و پیچیده می باشد که نیاز به دانش تخصصی و پیشرفته دارد. اگر به این دانش تسلط دارید که هیچ! در غیر این صورت در اسرع وقت با تیم پشتیبانی ایران سیف پل تماس گرفته و مشکل خود را مطرح کنید تا کارشناسان ما بسته اینکه تحت چه شرایطی سرمایه خود را از دست داده اید، مساله شما را بررسی و در صورت امکان دارایی دیجیتال شما را بازیابی کرده و به شما برگردانند.

5) ارسال ارز به آدرس اشتباه به چه معناست؟

در نیای کریپتو برای انتقال ارز از یک کیف پول به کیف پول دیگر نیاز به آدرس والت مقصد وجود دارد. این آدرس که شامل حروف کوچک، بزرگ و اعداد می باشد باید به صورت دقیق در آدرس مقصد وارد شود. در غیر این صورت حتی با جابجا شدن یک کاراکتر، ارز مرد انتقال هرگز به آدرس کیف پول مقصد نخواهد نشست. حال اگر این آدرس اشتباه جدید، آدرس کیف پول شخص حقیقی یا حقوقی دیگری باشد، رمزارزهای ارسال شده به احتمال خیلی زیاد غیر قابل بازیابیست. اما اگر آدرسی که وارد کرده اید متعل به کسی نباشد، تحت شرایط خاصی می توان ارز منتقل شده را بازگردانی کرد.
در هر صورت بهترین کار تماس با متخصصین حوزه می باشد تا شرایط را به طور دقیق برررسی کنند. 

6) ارسال ارز بر روی شبکه اشتباه به چه معناست؟

ارزهای دیجیتال بر روی شبکه های مختلف مانند شبکه اتریوم(ERC20)، ترون(TRX)، بایننس اسمارت چین(BSC) و غیره قابل انتقال هستند. برای انتقال هر ارز رمزنگاری شده ای (اعم از بیتکوین، اتریوم، بی ان بی، تتر، ترون، ...) آدرس مبدا و مقصد هر دو باید بر روی یک شبکه یکسان باشند. برای مثال اگر قصد ارسال تتر بر روی شبکه ترون را دارید، آدرس مقصد نیز حتما باید آدرس تتر بر روی شبکه ترون باشد. حال تصور کنید هنگام ارسال تتر به آدرسی بر روی شبکه ترون هنگان انتخاب شبکه بی دقتی کردید و شبکمه ای به غیر از ترون را نتخاب کردید که در این صورت انتقال شما اشتباه بوده و ارز مورد نظر هرگز به آدرس مقصد نخواهد رسید.
در صورت ارسال ارز بر روی شبکه اشتباه امکان بازگردانی بیشتر از حالت های دیگر است. 
اگر دچار این اشتباه شده اید با ما تماس بگیرید.

7) ارسال های اشتباه معمولا بین چه شبکه هایی صورت می گیرد؟

از آنجایی که تشابه اسمی زیادی بین برخی از شبکه های بلاکچین وجود دارد، گاها کابران گیج شده و آن ها را اشتباه می گیرند.

در رایج ترین حالت ها:

شبکه اتریوم (ERC20) با شبکه ترون (TRC20)

و

شبکه BEP20 با شبکه BEP2

اشتباه گرفته می شوند.

8) چه تعداد شبکه بلاکچین مختلف برای انتقال رمزارز وجود دارد؟

همانطور که تکنولوژی بلاکچین هرروزه درحال پیشرفت است، رمزارزهای جدید نیز درحال افزایش هستند. بعضی از این رمزارزها بر روی شبکه بومی خودشان و برخی دیگر بر روی شبکه های کوین های دیگر راه اندازی می شوند. از این رو نمی توان عدد  دقیقی برای تعداد شبکه های فعال بلاکچین در دنیای کریپتوکارنسی متصور بود. 
با این وجود برخی از شبکه های پرکاربرد که معمولا اکثر تراکنش ها بر روی آن ها صورت می گیرد را در زیر میبینیم. برای مثال از شبکه هایی که مورد پشتیبانی صرافی بایننس هستند استفاده کرده ایم.
سبکه ترون 

شبکه اتریوم

شبکه های بایننس اسمارت چین

شبکه آدا 

شبکه های بیتکوین

شبکه پالیگان

شبکه پولکادات 

9) آیا فقط یک شبکه انتقال برای هر ارز وجود دارد؟

جواب بستگی به ارز مورد انتقال دارد.

برخی ارزها فقط بر روی شبکه خود قابل انتقال هستند. درصورتی که ارزهای زیادی مانند تتر وجود دارند که بر روی شبکه های بلاکچینی زیادی قابل انتقال هستند.

10) بهترین روش برای انتقال ارز در کریپتو چیست؟

درواقع بهتر است بگوییم بهترین روش برای ثبت آدرس مقصد بدون نگرانی از هک شدن و یا جابجایی حروف آدرس مقصد چیست؟ 
اسکن کردن کیو آر کد اختصاصی مربوط به آدرس مورد نظر برای ارسال، بهترین و مطمئن ترین روش ثبت آدرس مقصد و انتقال رمزارز می باشد.

11) چه روش هایی برای خالی کردن کیف پول ارز دیجیتال وجود دارد؟

تنها راه دسترسی به دارایی های موجود در یک کیف پول سخت افزاری یا نرم افزاری دسترسی داشتن به کلمات بازیابی آن کیف پول است و روش های بسیار زیادی برای هک کردن این عبارات وجود دارد. هکرها هر روز روش های نوینی برای دسترسی به عبارات بازیابی کاربران کریپتو ابداع می کند. هکرها گاهی اوقات از طریق نرم افزارهای ویروسی، گاهی اوقات از طریق ارسال لینک های مخرب و گاهی اوقات از طریق کلاهبرداری به عبارات کلیدی شما دسترسی پیدا می کنند. روش های بسیار پیچیده تری برای هک کردن نیز وجود دارد که اگر گروه هکری حرفه ای کیف پول خاصی را تارگت کند، می تواند در یک فرصت مناسب کیف پول مورد نظر را هک کند. 
دقت داشته باشید که اگر موارد امنیتی برای حفاظت دارایی های دیجیتال خود را رعایت کنید، می توانید احتمال هک شدن کیف پول خود را به صفر برسانید.
در 99 درصد مواقعی که این اتفاق می افتد، اشتباه اولیه از سمت خود کاربر می باشد.

12) تفاوت برگرداندن دارایی از دست رفته با ریکاوری والت چیست؟

بازگردانی رمزارز گمشده یا ازدست رفته زمانی اتفاق می افتد که شما یک انتقال اشتباه انجام داده اید و دیگر به دارایی خود دسترسی ندارید.

حال اینکه ریکاوری یا بازگردانی کیف پول به معنی ایمپورت یا دوباره راه اندازی دارایی های کریپتویی است که به آن دسترسی دارید. این دسترسی از طریق کلمات امنیتی است که در اختیار صاحب کیف پول قرار دارد. 

13) چگونه بفهمم کیف پولم متمرکز(custodial) یا غیرمتمرکر(non-custodial) است؟

اگر به کلید خصوصی یا عبارت بازیابیِ خود دسترسی دارید، کیف پولتان غیرمتمرکز (Non-custodial) است؛ و در صورتی که دسترسی ندارید، کیف پول از نوع متمرکز (custodial) است (مانند کیف پول هایی که در صرافی هستند.)

14) آیا تیم قابل اعتماد برای بازگرداندن ارزهای دیجیتال ازدست رفته وجود دارد؟

با فراگیر شدن ارزهای دیجیتال و کاربردهای مختلفی که دارند، روزانه افراد بیشتری به این حوزه علاقه مند شده اما به دلیل اطلاعات ناکافی یا غلط ممکن است مرتکب اشتباهات جبران ناپذیری شوند. با افزایش تعداد این اشتباهات تقاضا برای بازگردانی ارزهای گمشده نیز بیشتر میشود که بستر مناسبی برای کلاهبرداری سودجویان آماده میشود. نتیجتا افراد، تیم ها و سایت های بیشتری هم اقدام به کلاهبرداری از طریق درخواست کلمات کلیدی شما میکنند. از این رو در انتخاب تیم بازگردانی برای احیا دارایی های خود باید بسیار دقت کنید تا سرمایه از دست رفته خود را که قابل بازیابیست، دوباره و برای همیشه از دست ندهید. لذا پیداکردن تیم مطمئن و قابل اعتماد برای بازگردانی حرف اول را میزند.

15) آیا می توانم در صورت از دست دادن دارایی دیجیتالم، کلمات کلیدی ام را در اختیار بقیه قرار دهم؟

یکی از ساده ترین روش های کلاهبرداری برای سودجویان ادعای بازگردانی دارایی دیجیتال ازدست رفته شماست. موارد بسیاری تا کنون با ما تماس گرفته و از خالی شدن کیف پول خود خبر می دهند. افراد سودجو بدون هیچگونه توانایی خاصی در کمک به افراد آسیب دیده که تحت شرایط پرفشاری قراردارند، درخواست کلمات کلیدی برای بازگردانی میکنند و به محظ اینکه به کیف پول دسترسی پیدا کردند آن را خالی می کنند. مراقب باشید به هیچ عنوان کلمات کلیدی خود را در اختیار این افراد و هیچ فرد دیگری قرار ندهید.

16) بهترین کار برای جلوگیری از کلاهبرداری یا اسکم کیف پول ارزدیجیتال چیست؟

مهمترین قانون برای حفظ دارایی که در مورد تمام کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری ارزهای دیجیتال مصداق دارد این است که هرگز عبارات بازیابی خود را در سیستم های دیجیتالی مخصوصا دستگاه هایی که به اینترنت متصل هستند نگهداری نکنید. همان طور که قبلا ذکر شده، هرگز از عبارت بازیابی خود عکس نگیرید، هرگز آن را در فضای ذخیره سازی ابری و ایمیل ذخیره نکنید و هرگز عبارت را به هیچ شکل در شبکه های اجتماعی بارگذاری نکنید.

17) آیا انتقال اشتباه از شبکه اتریوم (ERC20) به آدرس شبکه بایننس اسمارت چین (BEP20, BEP2) ممکن است؟

جواب هم مثبت و هم منفی است! نکته اینجاست که چنین انتقالی نه تنها بین دو شبکه ERC20 و BEP20، بلکه بین هر دو شبکه دیگری ممکن است صورت بگیرد و تراکنش انجام شود اما تراکنش هرگز موفقیت آمیز نخواهد بود و رمزارزی به حساب مقصد نخواهد نشست. در یک جمله، این تراکنش انجام می شود اما یک تراکنش اشتباه به حساب می آید و دارایی دیجیتال منتقل شده از دست خواهد رفت. 
 درصورتی که چنین اشتباهی کرده اید، در اسرع وقت با تیم پشتیبانی ایران سیف پل تماس بگیرید.

18) چگونه بیتکوین اشتباه ارسال شده را برگردانم؟

بازگردانی بیتکوین گمشده نیز مانند باقی ارزهای گمشده بوده و شامل همان پروسه میشود که توسط ایران سیف پل قابل انجام میباشد.

19) آیا می توان تراکنش اشتباه را کنسل کرد؟

خیر. هنگامی که یک تراکنش به تایید شما می رسد، اطلاعات مرتبط با آن در شبکه بلاکچین مربوطه برای همیشه ذخیره شده و غیر قابل کنسل و یا پاک کردن است. فقط ممکن است امکان استفاده از روش های پیچیده فنی و برنامه نویسی برای بازسازی این تراکنش در فضای بلاکچین وجود داشته باشد که برای اطلاع از این امکان می توانید با ما تماس بگیرید.

20) بهترین شبکه برای انتقال ارزهای دیجیتال چیست؟

جواب قطعی برای این سوال وجود ندارد اما شبکه های بلاکچین مختلف برای انتقال را می توان از دو منظر اساسی بررسی کرد: سرعت و هزینه انجام تراکنش. 
هرچه مقیاس پذیری یک شبکه بیشتر باشد سرعت انجام تراکنش نیز بالاتر می رود. 
برخی از شبکه ها هزینه تراکنش (Transaction Fee) بسیار بالایی دارند. بدیهیست هزینه تراکنش پایین تر به نفع کاربر خواهد بود. 

با این تفاسیر بهتر است همواره به دنبال شبکه ای برای انجام تراکنش های خود باشیم که ارزهای ما را در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه جابجا کند. از محبوب ترین شبکه هایی که این ویژگی ها را دارند، می توان به شبکه ترون (TRC20) و بایبننس اسمارت چین (BSC) اشاره کرد.

21) در صورت سرقت یا گم شدن کیف پول سخت افزاری و یا گوشی تلفن، امکان سرقت رمز ارز ها وجود دارد؟

این مساله بستگی به میران امنیت کیف پول شما دارد؛ هرکس با در دست داشتن کیف پول شما و پسورد کیف پول میتواند موجودی کیف پول شما را تخلیه کند.

نرم افزار هایی مخصوص هک کردن پسوردهای ساده که قابل حدس هستند وجود دارد که به راحتی رمزعبور شما را پیدا می کنند؛ پس بهتر است همانکونه که همیشه تاکید شده است، از پسورد های ساده استفاده نکنید.

22) آیا پس از انجام تراکنش اشتباه و گم شدن رمز ارز، مدت زمان خاصی برای بازگردان ارزهای گم شده وجود دارد؟

خوشبختانه خیر و میتوان رمز ارز مورد نظر را بدون محدودیت زمانی از انجام تراکنش اولیه بازیابی کرد.

23) ارزهای گم شده در پروژه های دیفای و پروژه های استکینگ مثل Pancakeswap و crv و compound قابل بازیابی هستند؟

بله. در مواردی مشاهده شده که رمزارز از والت شخصی به استخر های نقدینگی منتقل شده اما پس از مدتی کاربران قادر به رویت و برداشت رمزارز خود نیستند. مواردی وجود داشته که استخرهای نقدینگی مورد نظر در بازه های زمانی خاصی فعال بوده اند و پس از اتمام بازع فعالیت رمز ارز کاربران مفقود شده است. دراین صورت نیز میتوان رمز ارزهای گم شده را بازیابی کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با تیم پشتیبانی ایران سیف پل تماس بگیرید.
 

24) ارزهای مفقود شده در چه کیف پول هایی قابل بازیابی هستند؟

در حقیقت رمزارزهای مفقود شده در تمام کیف پول ها نظیر متامسک، سیف پل، تراست ولت، اکسودوس و هر کیف پول معتبر دیگری که عبارات بازیابی را در اختیار شما قرار دهد قابل بازیابی میباشد.

25) چطور متوجه شویم کیف پول ما در خطر هک شدن است؟

هکر ها از روش ها مختلفی برای سرقت رمز ارز ها از کیف پول استفاده میکنند اما اکثر این روش ها مبتنی بر اشتباه خود کاربر هستند. 
به عنوان مثال، پس از ردگیری کیف پول شما، مبالغ ناچیزی را به کیف پول شما  انتقال میدهند تا آدرس ولت هکر در لیست آخرین تراکنش ها وجود داشته باشد و اگر شما قصد داشته باشید رمز ارز مورد نظر را به آدرس کیف پولی انتقال دهید، آدرس کیف پول را از آخرین تراکنش ها کپی کرده و به جای آدرس ولت مورد نظر آدرس ولت هکر را وارد کنید.

بهترین کار برای جلوگیری از بروز این چنین مسائلی بررسی وسواس گونه آدرس کیف پول ها در هنگام انجام تراکنش است. 
 

26) بهترین راهکار برای جلوگیری از گم شدن رمز ارز ها چیست؟

در حقیقت دلیل اصلی گم شدن رمزارزها سهل انگاری شخصی است.
بهتر است برای انتقال رمزارز ها از اسکن کردن آدرس ولت مقصد استفاده کنید و پس از اطمینان از یکسان بودن شبکه آدرس مبدا و مقصد در ابتدا مبلغ کمی را انتقال داده و پس از اطمینان از اجرای صحیح تراکنش و رسیدن رمز ارز به کیف پول مقصد ،تراکنش اصلی را انجام دهید. 

نکته متمایز کننده کیف پول های سیف پل ،اخطار به کاربران در صورت مقایرت شبکه مبدا و مقصد است.
 

27) آیا رمزارزهای هک شده قابل بازیابی هستند؟

متاسفانه در صورت هک شدن و سرقت رمز ارز بازگرداندن آن به کیف پول غیر ممکن است. اما در صورتی که رمز ارز سرقت شده به صرافی ها منتقل شود، می توان با همکاری صرافی نام و مشخصات مالک حساب را به دست آورد و از نظر قانونی اقدام کرد .

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان می توانید با تیم پشتیبانی ایران سیف پل تماس بگیرید.
 

28) امکان بازیابی رمزارز های مفقود شده که از صرافی به کیف پول انتقال داده شده اند و یا بلاعکس وجود دارد؟

در این صورت بایستی با پشتیبانی صرافی تماس بگیرید و مشکل مورد نظر را مطرح کنید. صرافی باینانس در گذشته این همکاری را با کاربران انجام می داد اما در حال حاضر به دلیل زیاد بودن تعداد تراکنش های اشتباه اکثر صرافی های خارجی به خصوص با کاربران ایرانی در این زمینه همکاری نمی کنند اما راهکار هایی برای این مساله نیز وجود دارد که میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با تیم پشتیبانی ایران سیف پل تماس بگیرید.

29) پس از انجام تراکنش، چقدر طول می کشد تا رمزارز مورد نظر به آدرس مقصد برسد؟

برای هر کدام از ارزهای دیجیتال بسته به بستر و شبکه ای که در آن قرار دارند، مدت زمان خاصی برای انجام هر تراکنش توسط توسعه دهندگان آن شبکه تعریف شده است.

به عنوان مثال استاندارد معمول برای نقل و انتقال بیت کوین 60 دقیقه است و در شبکه هایی نظیر ترون و ریپل تراکنش ها با سرعت بسیار بالاتری انجام میشود. البته راهکاری نیز وجود دارد که شما می توانید در هنگام فرایند تراکنش کارمزد بیشتری پرداخت کنید تا تراکنش شما سریعتر تایید شود. جزئیات هر تراکنش را میتوانید در اکسپلورر شبکه مشاهده کنید.

30) اکسپلورر چیست و چطور می شود از آن برای مشاهده جزییات تراکنش استفاده کرد؟

بلاکچین اکسپلورر یا مرورگر بلاکچین ابزاری برای یافتن تمام اطلاعات مرتبط با بلاک در دنیای بلاکچین است.
شما می توانید جزئییات هر تراکنش، موجودی ولت ها ،کارمزد معاملات و... را در بلاکچین اکسپلورر مشاهده کنید .

Blockchair.com
Bscscan.com
Tronscan.com
Etherscan.com
 از پرکاربرد ترین بلاکچین اکسپلورر ها هستند.

31) فرآیند بازیابی رمزارزهای گم شده چگونه انجام میشود؟

پس از انجام تراکنش در ابتدا رمز ارز مورد نظر از کیف پول خارج شده و پس از تایید به آدرس ولت مقصد انتقال داده می شود. در حالتی که شما تراکنشی را با 
آدرس مقصد روی شبکه اشتباه انجام داده اید، رمز ارز مورد نظر پس از خارج شدن از کیف شما به آدرس مقصد انتقال داده نمی شود و آدرس مقصد تایید نمیشود.
به صورت خلاصه، بایستی آدرس مقصد را برای رمز ارز مفقود شده تعریف کنید و پس از اثبات مالکیت، رمز ارز را به کیف پول خود منتقل کنید.
 

32) از صرافی به یک کیف پول به عنوان مثال اتمیک ولت (Atomic wallet) مبلغی انتقال داده شده است اما کیف پول مقصد از شبکه انتقال داده شده از مبدا پشتیبانی نمیکند، آیا امکان بازیابی رمزارز وجود دارد؟

بله در این حالت نیز امکان بازیابی رمز ارز مفقود شده وجود دارد، اکثر کیف پول ها محدودیت هایی در شبکه های مختلف دارند مثل اتمیک ولت (Atomic wallet).
بهتر است از کیف پول هایی استفاده کنید که تمام شبکه ها را پشتیبانی می کنند. 
در بین تمام کیف پول های ارزهای دیجیتال سیف پل بیشترین گستره پشتیبانی از شبکه ها و توکن های مختلف را دارد.